. Zo začiatku som sa kním nikdy nepriblížil na dosah chvosta. Vedel som, že som v dosahu jej chvosta a mohla by ma zasiahnuť no riskoval som.
 . Zo začiatku som sa kním nikdy nepriblížil na dosah chvosta. Vedel som, že som v dosahu jej chvosta a mohla by ma zasiahnuť no riskoval som. ! Ja som si nato spomenul až po dosť dlhej dobe. Vlastne až vtedy, ako som čistil nádrž altumom a tie mám v 31°C vode ako som sa v tej teplej vode močil , tak mi prst odpuchol aj odčervenel.
 ! Ja som si nato spomenul až po dosť dlhej dobe. Vlastne až vtedy, ako som čistil nádrž altumom a tie mám v 31°C vode ako som sa v tej teplej vode močil , tak mi prst odpuchol aj odčervenel.

já tedy samozřejmě věděl že je to jedovaté, ale spíš ve smysl velice boletivého bodnutí, dočasného ochrnutí, otoku a tak dále, takto hnusné nekrotické zranění jsem nečekal
 já tedy samozřejmě věděl že je to jedovaté, ale spíš ve smysl velice boletivého bodnutí, dočasného ochrnutí, otoku a tak dále, takto hnusné nekrotické zranění jsem nečekal 
 Ruka tiež spuchne... Neviem koľko stojí antisérum, ale neviem si predstaviť, že s týmto pôjdem na pohotovosť. Keď im vysvetlíš, že ťa bodla raja, tak ťa odchytia o pošlú na psycho oddelenie alebo na testy či náhodou na niečom nefičíííš.
 Ruka tiež spuchne... Neviem koľko stojí antisérum, ale neviem si predstaviť, že s týmto pôjdem na pohotovosť. Keď im vysvetlíš, že ťa bodla raja, tak ťa odchytia o pošlú na psycho oddelenie alebo na testy či náhodou na niečom nefičíííš.  

Se ti tam nějak množí
 Se ti tam nějak množí   .
 . .
 .

Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť