Mi skoro všichni klasičtí čtyřpruzí přijdou zdeformovaní tvarově. Nechceš radši Manacapury? Až na hnědý hřbet vypadají jak čtyřpruhý a jdou sehnat kusy s krásným tvarem těla...
kvietik píše:Najbližšie k tebe o kom viem je v Prievidzi alebo Bojnice- typek odchovava Manacapury, či aj ine formy neviem, o ake mas zaujem ty?
nikmon píše:kvietik píše:Najbližšie k tebe o kom viem je v Prievidzi alebo Bojnice- typek odchovava Manacapury, či aj ine formy neviem, o ake mas zaujem ty?
Ten týpek som asi ja, ale už nič nemám. Vlani som predal chovný pár aj s mladými, nechal som si 20 mladých a tie som minulý mesiac predal.
bano píše:Na Slovensku má rôzne divoké formy Kubo v Košiciach. Ten mal tuším Belem, Xingu, Nanay, Manacapurky a tuším aj Japurky. Mňa oveľa viac zaujal tu na fóre kotyzavamberk a jeho Tocantinsky. Vo svojej téme písal že tento rok by rád opäť výter a ak bude mať niečo na predaj, do toho by som šiel aj ja.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia