--pred 5 rokmi prasklo, ale už to potom nikto neriešil..  ale tiež že nikto nebude mať nič proti tomu, keď ho sprevádzkujem ..      viem síce narábať len z pôdorysom  90 x 60 cm, no niečo z toho hádam  vymyslím
             --pred 5 rokmi prasklo, ale už to potom nikto neriešil..  ale tiež že nikto nebude mať nič proti tomu, keď ho sprevádzkujem ..      viem síce narábať len z pôdorysom  90 x 60 cm, no niečo z toho hádam  vymyslím --pred 5 rokmi prasklo, ale už to potom nikto neriešil..  ale tiež že nikto nebude mať nič proti tomu, keď ho sprevádzkujem ..      viem síce narábať len z pôdorysom  90 x 60 cm, no niečo z toho hádam  vymyslím
             --pred 5 rokmi prasklo, ale už to potom nikto neriešil..  ale tiež že nikto nebude mať nič proti tomu, keď ho sprevádzkujem ..      viem síce narábať len z pôdorysom  90 x 60 cm, no niečo z toho hádam  vymyslím

head66y6 píše:Protože jsem brzda, chvilku mi trvalo než jsem si celou tu tvoji informaci dal do kupy a pochopil
Chápu to správně, že na tvém novém, stabilním pracovišti po někom zůstalo ve výklenku ve zdi toto staré miníčko?
No, to se spíš vyplatí nechat si na tento rozměr nechat slepit novou nádrž a pak se můžeš hned pustit do nového dobrodružství....
Už se ti určitě honí hlavou čím to zabydlet,

a tu by sa hodili.
  a tu by sa hodili.
kvietik píše:Veď doma nemáš Amatitlanie napríklada tu by sa hodili.

..  škoda toho pôdorysu, ale fakt sa s ním nedá čarovať .. ..chana určite nie.. neprišiel som "tomu" na chuť..  ale asi tam naozaj nakomponujem  niečo z tej strednej ameriky ale  možno nemých 5 altumov .. či ?   .. tá voda keby bola na ne.., musím ju zmerať.. v tej práci na celkom presný ph meter, len to je to jediné čo viem odmerať..  zistil som, že vodu tam berú zo studní a niečím ju upravujú.. tak musím zistiť čím
 ..  škoda toho pôdorysu, ale fakt sa s ním nedá čarovať .. ..chana určite nie.. neprišiel som "tomu" na chuť..  ale asi tam naozaj nakomponujem  niečo z tej strednej ameriky ale  možno nemých 5 altumov .. či ?   .. tá voda keby bola na ne.., musím ju zmerať.. v tej práci na celkom presný ph meter, len to je to jediné čo viem odmerať..  zistil som, že vodu tam berú zo studní a niečím ju upravujú.. tak musím zistiť čím

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť