S těma terčema to byla chyba ,propadlý břicho ,to budou nějaké střevní hlísti ,nebo spironukleus ,radši to přeleč .cacadum,stačí trochu tvrdá ,těm je to fuk ,scaláry chtěj měkkou,ted jsem udělal výtěr stejný jako loni se stejnýma parametrama a vše splesnivělo,chyba byla ,že jsem jikry přndal do měkký dost pozdě.Ted jsem přivezl 200 litru měkkej vody ze studánky,tak je nechám u rodiču ,mělo by to klapnoutbano píše:Ja som úplne spokojný. Z 10 kúskov, ktoré som bral pre seba mi ostalo 9(jeden umrel keď som bol pár dní mimo a zlyhalo automatické krmítko). Utvorili sa mi 4 páry z nich jeden je vytvorený z tej zlatej mutácie. Pravidelne sa vytierajú ale asi nemám dobrú vodu na vývoj(aj keď cacadu to dali na prvý šup). Parádne sa vyfarbili a sú ozdobou. Teraz akurát riešim problém. Do akvária som pridal 3 terčovcov, pekne mi rastú ale zdá sa mi že dvaja aj napriek rastu majú prepadnuté bruchá. Takže budem musieť preliečovať. Čítal som však že by sa malo v spoločenskej nádrźi len neviem či to zvyšku osádky nebude vadiť.
kvietik píše:dobré vykrmené - chválim
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia