Názov nádrže: Moja Amerika
Založenie nádrže: spustenie nádrže asi 2014 začal som Afrikou konkrétne s Tropheusmi a pred rokom som prešiel na Ameriku- Skaláre,Tetry a Neonky ale nebolo to pre mňa to pravé orechové
Biotop nádrže: Južná Amerika
Rozmery nádrže (d x v x h): 150x60x50
Hrúbka skla: 10mm
Objem nádrže : 450 l Juwel rio 450
Dekorácia v nádrži: prírodný štrk 1-3mm, pozadie čierna tapeta, lávový kameň, žula, korene z obchodu
Filtrácia nádrže: EHEIM 2080 a vo vnútri čerpacia hlava s bioakvacitom juwel 1000l/h
Osvetlenie nádrže: Chihiros LED S serie S1128 1200mm 114-130cm 65W-svieti13:00-22:00,1xJuwel High-Lite Day 54w,1xJuwel High Lite Nature 54w-svietia spolu od 14:00-18:00 hlavne kôli rastlinám
Ohrievanie nádrže: EHEIM Jäger 200W, stojan je orig.drevenná skrinka od Juwelu
Kryt nádrže: kryt je od Juwelu
Rastliny v nádrži: Ludwigia glandulosa, Cryptocoryne wendtii, Echinodorus osiris, Echinodorus amazonicus
Ryby v nádrži: Thorichthys Meeki 5ks, Andinoacara pulcher 4 ks, Andinoacara pulcher neon blue 5ks, Cichlasoma salvini 4 ks, Astronotus Ocellatus 4 ks, Megalechis thoracata 2 ks, Corydoras panda 4 ks, Corydoras trilineatus 1, a ešte pár neoniek na ktoré som už nemal nervy pri chytaní a tak som ich nechal ich osudu- Paracheirodon simulans 8 ks a Hyphessobrycon herbertaxelrodi 5 ks
Kŕmenie rýb: ak je to možné aspoň 3x denne striedam mrazené-artemia,patentky,cyklop,koretra. sušené-gammarus. granule Tropical,Hikari,Dainichi,JBL,sera
Výmena vody: 1xtýždenne cca 1/3 vody + odkaľovanie dna
Fotogaléria nádrže:
Poznámka k nádrži: