Zdar , nevím jestli je dobré zakládat nový téma s takhle malejma a nevybarvenejma rybkama a ještě k tomu na tak blbých fotografiích ..... ?
Ale když se někdo přidáte anebo až mi to povyroste tak budu moct třeba pokračovat .....
Tyhle čudly jsem dlouho scháněl a nakonec si pro ně jel natěšenej do Humenného ke Stiffovi Přivezl jsem je domů po 8,5 hodinách vyhrkaný z nákladovýho prostoru Peugeotu Boxer . Ryby všechny naživu , nezraněný , nepodchlazený , v dobrý kondici . Bez problémů přijímají všechnu potravu , nejsou nijak bázlivý , pěkně rostou . Na další postřehy s nima si budu muset ještě počkat - ale však já se dočkám Muhehe
Jen jedna věc mě na nich udivuje , že už takhle od malinka se silně zaměřili na bagrování kořenů rostlin . Měl jsem v akvariu tři květináče s mizernejma kryptokorynama a malejma echinodorama a speciálně Breidohri tak dlouho chodili vyrejvat písek dovnitř květináčů až všechny kytky podhrabali a odvál je proud vody . Asi poznali dopředu že nejsem žádnej rostlinkář a ty kytky by dřív nebo později stejně zdechli
Ryby mám od 20.10. Momentálně mají kolem 5-7cm a už se těším jak pojedou dál . Mám ještě samce "samotáře" klasické modré formy . Mám pro Breidohri slabost !