Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Mozes to potom urobit tak, ze z jednej strany bude akvarko pekne zarovno so stenou a z druhej ti bude trosu trcat do izby. Budes mat lepsi pristup z vrchu (nad tou castou nebudes mat stenu) a zase na spodu ti vvznikne priestor pre techniku. nebude po celej dlze akva stena ale mozes tam urobit len akesy "nohy" a medi nimi bude priestor pre filtre aj pre pripojky vody. tam potom vymyslis pekne dvierka a mas to. mozes ist tym padom do vacsej sirky a nemusis mat tku hrubu stenu. Dolezite je ale medzi akymi izbami to bude...
Asi tu už bolo všetko povedané. Šírku dna určite daj 60 cm, 40 je málo. Vodovodnú prípojku aj odpad, trebárs ako z vodovodu. A skrinku pod akva by som robil z kovovej konštrukcie a obložil bukasom.
polygraf píše:Ja stolik planujem robit s betonovej tvarnice a hore zasadim I profil a potom oblizim to s drevotrieskou
Všetko má svoje pre aj proti. Ak máš pevný podstavec, nemôžeš ho preložiť. Teda - môžeš, ale je to náročnejšie, ako preložiť skrinku. Ale ak budeš mať na to prispôsobené všetky prípojky a odpad, tak načo prekladať, pravda?
Presne, ale chcem mat tu udrzbu co najlepsie vyriesene. Projekty sa uz robia, takze vam potom sem nahodim. Rozmerovo som rozhodnute na 250x60x50 takze 750l a malawi to bude. Uplne skrinke asi nebudem vediet potiahnut hore lebo chceme mat otvorenu obyvacku.
kamo ja ti neviem, ked uz stavas dom tak to vyzen aspon na 1000l sak 750 tu ma kazdy druhy, proste mas sancu tak preco nevyuzit, uz budes potom len nahnevany, ze si nechcel viac ako 750