Názov nádrže: "Skalarium"
Založenie nádrže: 18.12.2014
Biotop nádrže:  južna Amerika, žiadny konkretny biotop
Rozmery nádrže (d x v x h): 1200x600x400
Hrúbka skla: 10mm
Objem nádrže : 288L
Dekorácia v nádrži: jeden velky koreň,  verim ze casom krasne obrastie machom
Filtrácia nádrže: JBL e1501
Osvetlenie nádrže:   2x54W
Ohrievanie nádrže: bez ohrevu, lampy dobre kuria, teplota cca 26,5°C
Stojan pod nádržou:  Juwel rio240
Kryt nádrže: Juwel rio 240
Rastliny v nádrži:  
Anubias barteri nana
Anubias barteri
Vallisneria gigantea
Cryptocoryne aponogetifolia
Echinodorus cordifolius
hygrophila corymbosa siamensis
Cladophora aegagropila
Ryby v nádrži: 
Puntius denissoni 2ks
Paracheirodon innesi 30ks
Paracheirodon axelrodi 10ks
Pterygoplichthys gibbiceps 1 ks
Pterophyllum scalare 9ks
Kryptopterus bicirrhis 7ks
Gyrinocheilus aymonieri 1ks
Corydoras Aeneus 2ks
Slimaky: Clea helena 3ks, neretina zebra 1ks
Kŕmenie rýb:  tetra min crisps (Tetra), vipan(Sera), tropica basic (Dajana), patentky
Výmena vody:  tyždenne cca 80L

foto je asi mesiac stara tesne po nasadeni ryb, urcite pridam foto aktualnu coskoro, rastliny uz pekne poprerastali akva ale este to nie je dokonale, cryotocoryna musi podrast a aj skalare ked budu o dva tri mesiace velke tak to bude pecka. Som sa obaval ci tie dva velke kusy (su velke ako dlan) nebudu terorizovat tych prckov ale je to v pohode. Par dni som tam mal prisavnicku thajsku ale ta brutalne rozhanala toho cierneho skalara tak sla do inej nadrze. Gibbiceps ma 25cm a nasiel si miestecko za hydrophylou, dokonale zamaskovany
 foto je asi mesiac stara tesne po nasadeni ryb, urcite pridam foto aktualnu coskoro, rastliny uz pekne poprerastali akva ale este to nie je dokonale, cryotocoryna musi podrast a aj skalare ked budu o dva tri mesiace velke tak to bude pecka. Som sa obaval ci tie dva velke kusy (su velke ako dlan) nebudu terorizovat tych prckov ale je to v pohode. Par dni som tam mal prisavnicku thajsku ale ta brutalne rozhanala toho cierneho skalara tak sla do inej nadrze. Gibbiceps ma 25cm a nasiel si miestecko za hydrophylou, dokonale zamaskovany