blegon píše:Biotodom bych koupil 5ks.
Většina ryb (pomalu všechny) co se sem dováží a prodávají jako B. cupido jsou B. wavrini
martin filip píše:Blegon chcel by som sa ťa spítať na biotodoma cupido kolko by mohlo byť v mojich podmienkach,podla velkosti a povahy?
martin filip píše:Geophagom dám na teraz určite pokoj.tie mikrogeophagy altinspinosi sú krásne rybky,len kde zohnať pekné zdravé ryby?Viem,že krásne si mal kvietik ty a možno vieš poradiť,ak ťa možem poprosiť
martin filip píše:Inak fotky sú,len orientačné.Myslím,že aqua nieje také zle,len neviem fotiť.Budúci týždeň ma prísť ku mne kamarát,macher na počítače tak dúfam že ma niečo naučí a skúsim nejakú fotku.Chcel som sa ešte opýtať na tie čierne fólie na pozadí,že kde to kupujete,vyzerá to pekne.Z aqua som za tú krátku dobu zažil aj nejaké radosti a sklamania.2krát sa mi vytreli ramirezky,1krát akarky a 1krát skaláre.Pravdaže v spoločenskom nemali moc šancu,ale aj tak potešilo a myslím že to boli znamenia že niečo robím dobre
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia