Jestli máš někde poblíž grafické studio nebo reklamku na potisk triček se sítotiskem tak se zkus zeptat na sítotiskové plátno nebo textilii.
Je to ze silonu (bacha používá se i pokovené vlákno), dají se vybrat různé hustoty textilie. Je to silnější a řidší než silonka a dají se z toho lehce ušít různé kapsy a pytle na jakoukliv náplň. V tý reklamce by sis to mohl osahat aby sis vybral hustotu kterou ti ten anex nepropadne. Určitě by tam měli mít nějaké zbytky a odstřižky abys toho nemusel kupovat metry na rolích.
Nebo třeba tady prodávají taky nějaký zbytky:
http://www.bastaflora.cz/sitotisk/sita- ... a-104.htmlTa hustota 90 vláken/cm by měla být dobrá na ten anex. Ale jak říkám, v tý reklamce by sis to mohl osahat.
Já to na anex používám taky, manželka mi z toho spíchla i ponorný koše na potěr abych je mohl dát do akva s jinýma rybama.
Mám to jednodušší jenom v tom že se pohybuju ve firmě s grafikou a sítotiskem a těchto textilií tam používáme mrtě druhů
V tomhle Aquelu jak to máš je toho na výšku moc silná vrstva na průtok a tak se brzo přicpe. V exteráku nebo na mělčí ploše to má průtok v pohodě.
Já měl tyhle Aqueli akorát "model" 1 500, 2ks v 350l nádržích a nebyl jsem s nima spokojenej a šli brzo pryč.
Ale to záleží na osádce nádrže a tak. Pokud ti sedí tak je to dobře