fan_tomas píše:Dnes mi vďaka užívatelovi pavol69 pribudli títo wf krásavci. Ešte sú dosť utiahnuté, no dúfam, že si zvyknú.

.... Po pol dni zabitom len vylovovaním rýb, čistením filtrov, vyberaním štrku a tak pobodne, som mal dosť, no zopár káv ma zase prebralo a ešte v ten deň som akva dokončil, výsledok som postoval vyššej, ale ešte bola voda zakalená od torbenu a nitrivecu.
 .... Po pol dni zabitom len vylovovaním rýb, čistením filtrov, vyberaním štrku a tak pobodne, som mal dosť, no zopár káv ma zase prebralo a ešte v ten deň som akva dokončil, výsledok som postoval vyššej, ale ešte bola voda zakalená od torbenu a nitrivecu. Okrem altumov sú tam neaké Lká čo toho trocha viac znesú a megalodoras...keď som sa ho snažil odfotiť vo vzduchu tak sa mi odvďačil asi 1,5 cm tržnou ranou, je fakt ostrý
 Okrem altumov sú tam neaké Lká čo toho trocha viac znesú a megalodoras...keď som sa ho snažil odfotiť vo vzduchu tak sa mi odvďačil asi 1,5 cm tržnou ranou, je fakt ostrý  

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia