Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Tak dnes nové přírůstky, stavil sem se va Vivariu a někdo tam nechal moc pěkný pareček hypselecara coryphaenoides A protože sem je tam nemohl nechat vzal sem je Samec odhadem 30cm samice 24cm cca bohužel na té černé síťce moc nevyniknou Udělám pak lepší fotky v akva
Já myslím,že se jim dařit bude. Nejsou to první ryby jižní Am.v nádrži Do osádky zapadli krásně,jezdí stále spolu a jak jsou tmavé vypadají dost velké i když tam jsou stejně velké ryby i větší ale ta tmavá jim přidává na velikosti
Gratulace k pěkným rybám. Jsem rád že se o5 někde objevili. Nejspíš to budou moje odchovy prodával jsem jich do vivaria asi 50ks tak jim to někdo přinesl zpět, když viděl co z toho vyrostlo za obludy . Jinak v nádrži s SA cichlidami se určitě neztratí umí si sjednat pořádek .
Písek sice super ale ty hovna co se na něm drží mě vážně se.ou. Rybám se určitě líbí víc než hrubší drť ale všechno se drží na něm a při krmení to ryby víří a litá to ve vodě, tak přemýšlím jak to vyřešit. Napadlo mě udělat z plastu nějaký kaslik(krabičku) kterou bych umístil na dno pod kořen a proudění vody ať už od čerpadla nebo víření od ryb by ty hovna nahnalo do toho a já bych to jen vytáhl a vypláchl. Další filtr už dávat nechci a neprotekal by tak za dva dny počítám
Díky, no vodu mám čistou dokud jsou ryby v klidu ale když nakrmim,tak to rozvíří a litaj tam všude mechanické nečistoty ( hovna). Kvůli těm tlustým perseam teď krmim jen 1mm granulky copadaji dolu. 100% by to vyřešil hrubší písek ale ten nechci,tenhle rybám vyhovuje víc co sem vypozoroval.