Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Jááj pellegrin je škoda... A ty už tam nemáš ani pallidusky? Takovouhle jednodruhovou 350l s párem breidohrů a rozplavaným potěrem mám taky a furt si říkám že je to mizerně využitých 350l Ale cokoliv bych tam přidal jinýho, samec brei to do 14 dnů zabije!
Těch Pellegrini je velká škoda.Divim se že ti takle popadaly, už je mám nějakej pátek a všechny 4 jsou Ok, dokonce se vesele třou.Ze začátku se pořád rvali,ale po přidání větších Geophágů se samec uklidnil a seká latinu. Jinak ty tvé fotky jsou boží.
Hlavně mi je divné proč zdechla i ta poslední . Já mám ted také pár a zatím agresi nepozoruji vůbeb a to ani samce k samici spíše se drží spolu. Snad ještě nějaké samice seženu.
To jsem si taky říkal,ten poslední kousek vypadal na samici,pokud Ondro je máš 2:1 ve prospěch samic tak není či řešit,ale do páru bych nešel to je o hubu
Zdechla, protože se propadla v hierarchii ryb v nádrži na samé dno. Asi to blbě snáší. Když tam byla jako nejdominantnější pellegrini, tak jen kvetla. Časem ke Guianacarám zase něco zkusím. Teď si užívám prcky a pyšné rodiče. Dokonce předžvýkávají potravu a plivou ji do houfu potěru .
Nedá mi to a musím je pořád fotit. Jen nevím co k nim časem dát. Včera to odnesla jediná tetra Crenuchus spilurus. Myslel jsem, že je na Guianacary moc rychlá a mazaná a ono ne.