Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Pěkně je drží v šachu, sráč jeden malej Jsou jeho fyzické výpady nějak drsné? Nevypadá to, že by ryby vyloženě rval... Ale je vidět, že jsou ostatní ryby ve stresu a nahečmané na jedné půlce a moc se jim to určitě nelíbí.
Veľké zápasy sa tam nedejú, ale je veľmi dominantný a ostatný majú voči nemu rešpekt. Zaujímavé je, že mladé rybky mu nevadia a tie naopak ako keby ochraňoval. Keď niektorá z rýb zaútočí na mladú tak hneď robí poriadky
Tak nakoniec Socolofi šli do sveta okrem troch mladých ktorých sa mi nepodarilo odchytiť. Situácia v akváriu sa ukľudnila aj keď občasné boje sa vyskytnú viz. 2.video.
Dneska mali papuľky chuť sa fotiť tak som to využil herečky si to užívali . Inak akva mi zarástlo riasou, neviem ako vám ale mne sa to celkom páči...je to viac prírodnejšie, len škoda že to nieje riasa zelená. Možno keby som zmenil osvetlenie tak by to bolo lepšie.
Pridávam asi posledné foto z tohto akvária, pretože pred pár dňami padlo rozhodnutie že potrebujeme priestor pre kancelársku prácu a nemali sme ani po dlhom premýšľaní iné miesto pre písací stôl. Ale už teraz reálne rozmýšľam nad spomínaným akváriom pod TV a pravdepodobne by som išiel do tanganiky.