Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Ja som mal tiez na zaciatku hnedu riasu. cca po mesiaci to preslo a acala sa tvorit zelena. Predpokladam, ze sa ustalil chemizmus vody. mal som viac ako mesiac akva v zabehu ak dobre pamatam a po pridani ryb este cca mesiac mozno tri bola ta skareda riasa. Potom ako som pisal bola pekna zelena az kym ju ten hajzel prisavkovy nepozral
No prisavnikov som mal troch. Ale dnes zabili posledneho. Asi musim kupit vacsich. (Mali tak do 4cm) Stiahol som svetlo na 9hod, zajtra vymenim polovicu vody a budem sledovat.
Tak skoro sa tam asi nechystam. Este mam dotaz, mohol by som skratit svietenie na 8hod? Napr od 14-22? Oproti akva mam okno, vzdialene cca 4m, kde doobeda svieti slnko.
Vcera som dal do akva asi 8cm gibicepsa a sauloski mu isli po tych "fuzoch" a po plutvach ako po udenom. Myslim ze by sa rana nedozil.. Tak som ho radsej vybral a posunul dalej.. Takze akva-cistica nebudem mat asi ziadneho.. Pripadne existuje nieco, co nezabiju? A to su este len "pubertaci". Dnes som zohnal suter, co poviete?