Pufli píše:Dnes som bol na kávičku v cukrárni - krásne akva, ešte by to chcelo nejakú halúzku a kamene ešte musia chytiť nejakú tu patinu.
Inak káva super a deťom veľmi chutilo.
Fogy51 píše:Pufli píše:Dnes som bol na kávičku v cukrárni - krásne akva, ešte by to chcelo nejakú halúzku a kamene ešte musia chytiť nejakú tu patinu.
Inak káva super a deťom veľmi chutilo.
Ďakujem za pochvalu. Musím nejakú pekné drevo nájsť lebo už tam chyba aj mne.
Juraj1973 píše:uff dnes som mal tú česť, keďže som neplánovane prechádzal Novou Baňou... musím sa ale priznať v živote som ešte naživo nevidel taký objem.. ..je to proste niečo úžasné.. .. pecka.. ..dá sa na to pozerať neskutočne dlho o dookola... keď to všetko vyrastie bude to, prepáčte za výraz, "popičovka".. .. rozmýšľam kde nájdem doma miesto takej aspoň 700-ke.. asi mi to v blízkej dobe doma ešte neprejde, ale aj ženu tvoje akva celkom dostalo, tak sa bude možno ľahšie lámať.. a treba ísť do hory "vykopnúť" nejaký pekný koreň... myslím že pre tvoje akva to bude jednoduhšie pretože tam vojde aj niečo väčšie.. chystám sa aj ja najbližšie, tak ak sa zadarí dám vedieť
Jufus1 píše:Parádička!Teraz si ma predbehol,presne na taketo niečo som myslel pred pár dnami,že skusim natočiť ryby kamerou ponorenou vo vode.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia