Dnes som postupoval presne podľa tohto návodu. Všetko sa zdalo byť v poriadku. Až do momentu, keď mi prišiel sused rozbiť hubu, že mu lejem hadicou nejakú kávu na auto
Hmm, docela profesionální přístup. Takhle to vypadá jak práce v nějaké laboratoři. Já to hadicí vypustím na zahradu a pak rovnou po kyblících liju do akvária. A při tom tam šupnu po odměrce hnojiva a výluhu. Asi něco dělám blbě. Ani elektriku nevypínám, protože pak bych na to neviděl a bez vnitřního filtru ani nevypustil vodu... Přitom ten vnitřní filtr vypadá viz fotka.
šak aj ten dedko je kaskadér, jedna ruka va akva a druhov pchá koncovku do predlžovaka kt. ma ešte pre istotu v akva (ked zapínal čerpadlo na prečerpanie vody z boxu do akva ) a babka je iná chemička dedo by ju nemal nasrať , tá mu potom takú kávu uvarí ...
Nová éra domácich dokumentárnych filmov... Nabudúce možno natočia dvojhodinové videjko ako sa zalieva káva, alebo ako sa ráno pripravujú na čistenie zubov
Co hundrete, pekne to je, ze aj v ich veku maju taky krasny konicek . Mam len 2 otazky/zelania?... 1. preco vypinal na taku dlhu dobu filter 2. fest by som chcel vidiet aj pohlad z vonku, kam ta vyhodena hadica isla a co po nej zostalo na stene...