Nádherný ryby ! Když jsem si pro ně jel tak už nebyly a volný místo u mě doma obsadily jiný potvory . Ale jednou na ně určitě dojde ! Tak pěkně nahazujte průběžně fotky a ukojte naši zvědavost ....
Ďuri až ti to všechno vyroste budeš to mít parádní "zvěřinec" . Samej klenot
Chalani,len si dajte pozor na tú vnútrodruhovú agresivitu,predpokladám ,že to bude rovnaké ako u Caquetaia kraussii,ktoré sa mi v 860 ke krásne vyhlušili.....
Chalani, ja ich nemam Bral som ich len z Prahy. Ja som si zobral iba Herosa red spoted a astronota pink. Mali poslednych 6 ks myarsov a Belial chcel aby som mu 6 ks doniesol, takze vykupil ZOO Branik .
paloi píše:Veru, pôvodne chcel Belial 8 ks Caquetaia myersi. Potom "spustil", veď aj tak sa vyzabíjajú Keby trval na tom pôvodnom počte, bol by sklamaný.
To ja som mal tušenie že majú posledných 6 kusov tak nech sa ďuri necíti blbo že ich doviezol menej...
Veru, lebo ešte by si si mohol myslieť, že tie dve zostali u mňa. Ale tentokrát som odolal pokušeniu, i keď som ich v máji v Prahe videl a už to boli pekné kusy. A za také peniaze. Kedysi som kupoval menšie a drahšie. Lákadlo to určite bolo aj pre mňa.