Juraj1973 píše:..ale nejako si zabudol komentovať najpodstatnejšiu časť Janíkovho komentu
Akože "najkrajšia ryba"? No je to jeho názor, no
Ja už som skôr na tie "placatejšie" ryby, ale sčasti s ním určite súhlasím... Určite patrí medzi moje TOP druhy cichlíd, ktoré som kedy mal... dovii, festae, haiti, psittacus...grammodes, ...beani... aj motaguensis..
Keby som raz mal bazén a chcel Big Amerika predatory tank, tak tieto určite...Ešte snáď umbee ako má UmbeeKing - gorillus blue (kto to poznáte), no a aj peknú formu managuensis... Ale to už aj freddy a deppi, nejakého fenestráta a coatza... a už motááám zas
Bohušu, nic nebude! Diskety a basta!
HEAD66Y6 píše:Jsou to opravdu nádherný ryby , na živo obzvlášť ! O fotkách ani nemudruju
Ty si budeš nechávat , nebo budou i tyhle krasavice uvolňovat místo plackám ?
Nazdárek Heady, dík, no jasné, tento pitbull určite zostáva u mňa na výkrm. Predať som ho mohol už viackrát, ale furt som vymyslel takú cenu, aby ho nikto nekúpil
Samica mi postupne odchádza, preto som ich aj točil a fotil, ťahá riť po zemi a chradne. Aj keď žerie, už to nedá... Tak mladé už nebudú. Jedine že sa trafí tá admin/belialova samica, ktorú momentálne (určite PRE MŇA
) vykrmuje Jožko Martečík