Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Hodně pěkná kompozice , jak tam vykukuje z toho listí . Jak sněžnej levhart v horách ..... Nádherný eLko , jsem rád že jsi ho představil páč jsem ho neznal . Dík . Ať se jim daří .
Bohužel buldoček je už jen jeden. Asi posloužil jako potrava pro toho druhého. Moc z něj nezbylo. Jedna Bujurka spáchala sebevraždu skokem přes okraj. Kromě Loricarií a Buldoků (L187B) mám v nádrži ještě jeden L310 Hypostomus cochliodon cca 15cm, říkám mu Bruno. Koupil jsem ho jako Hypostomus sp. Bruno Red. Jestli se ukáže, dodám foto.
Tak to je velká škoda to tam nemáš krycí skla že vyskočila? Včera jsem koukal na foto těch dicrossusu a tak jsi mě zlákal že jsem došel do sklepa pro malé akva a ještě jednou to snimi zkusím když se mi první pokus nezdařil . Jinak akva je parádní a těším se na další vývoj a foto,ale to jsem ti už psal . Jo a z buldočka si nic nedělej mě bez nějakých příznaků odešli oba dva které jsem měl .
Nemám . Je fakt, že buldoček moc nežere. Dal jsem mu do akvária kousek cukety a ani se jí nedotkl. To Brůno zblajzne za noc skoro celou. Dikrouše já osobně bych už nekupoval. Cena až moc připomíná drahotu a ztráty jsou velké.
Mě taky vůbec buldoci nežrali myslím že jen "ozobávali" řasu ze skel a to bylo vše a asi jim to nestačilo. Dikrouše bych chtěl zkusit jen ty nejlevnější maculaty aby mě to tolik nemrzelo .