paloi píše:Na jednej fotke máš aj Herichthys carpintis. Koľko ich máš? Aké veľké? V popise v prvom príspevku témy ho nespomínaš
 )) lol
)) lol
 Ať se daří .
  Ať se daří .

Co sa tyka fotiek vieja druhu tak nemam ziadne poriadne, nakolko su este velmi male okolo 2-3cm (Vieja synspila a Vieja argentea ) mam ich v malych odchovnomych akvarkach a v hlavnom akvarku mam vieja regani 12cm , ktora dufam vydrzi bo vezera ze moc nezapada do kolektivu. Z minulosti som  mal jednu mladu Vieja Argentea (vid foto nizsie) ktoru mi vtedy zabil samec gramodes.
 Co sa tyka fotiek vieja druhu tak nemam ziadne poriadne, nakolko su este velmi male okolo 2-3cm (Vieja synspila a Vieja argentea ) mam ich v malych odchovnomych akvarkach a v hlavnom akvarku mam vieja regani 12cm , ktora dufam vydrzi bo vezera ze moc nezapada do kolektivu. Z minulosti som  mal jednu mladu Vieja Argentea (vid foto nizsie) ktoru mi vtedy zabil samec gramodes.  , ktoru je velmi tazko zadovazit tu v UK. (vid foto nizsie), zasadil som ju do crepnika dufam ze vydrzi
 , ktoru je velmi tazko zadovazit tu v UK. (vid foto nizsie), zasadil som ju do crepnika dufam ze vydrzi 

Mne grammody narobili hrozné škody, aké sú pekné, také sú svine jedovaté
 Mne grammody narobili hrozné škody, aké sú pekné, také sú svine jedovaté  

simon píše:Naozaj pekná práca. Pre mňa inšpiratívna. Ak budem potrebovať taký kryt na akva - urobíš?

stiff píše:Od grammoda nič dobré nečakaj, je to sviňaMne grammody narobili hrozné škody, aké sú pekné, také sú svine jedovaté

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot], Tbot a 2 hostia