paloi píše:Satánek, ja som rád, robíš moje dni krajšími
stále si robíš srandu ale OK beriem máš na to dôvod
 myslím si že trakto to už ostane a zasa bude AMERIKAAAAAAA
 myslím si že trakto to už ostane a zasa bude AMERIKAAAAAAApaloi píše:Satánek, ja som rád, robíš moje dni krajšími
kvietik píše:Južna amerika je podla mňa zmena k lepšiemu hehe
Zatial je tych 650l pre ryby dost horsie bude az povyrastu(hej viem, že si to myslel inak-každy chce mať vačšie
).
skalara maš pekneho aj keď ja som skor na prirodne formy...akary super, akurat o tej acarichthys geayi maš dake info v slovenčine lebo ja som hľadal a ani kamoš google mi nepomohol.
 no nenašiel som ani ja nejaký odborný rozšírenejší popis ani na názov guianacara geayi ale čo som si všimol to malo čo je na nete aj v tom sa názory rozchádzajú čo sa týka chovu agresie aj veľkosti ale nejaké české fóra skús tam dávajú chovatelia svoje skúsenosti
 no nenašiel som ani ja nejaký odborný rozšírenejší popis ani na názov guianacara geayi ale čo som si všimol to malo čo je na nete aj v tom sa názory rozchádzajú čo sa týka chovu agresie aj veľkosti ale nejaké české fóra skús tam dávajú chovatelia svoje skúsenosti

Rostratus píše:Hurá konečne som sa dočkal prezentácie tvojho akva. Zmeny sú určite veľké oproti tomu čo si mal. Ak ta dáš tie motoro a budú ako Aquaristove tak tam bude veselo. Už to pozorujem aj vo svojej nádrži
 a boh vie ci sa nejakých dožijem pri mojom šťastí
 a boh vie ci sa nejakých dožijem pri mojom šťastí 

.
 .
Plzenaak píše:Trošku tě popíchnu. V nabídce dovozů se objevila úžasná rybka Gymnogeophagus balzanii. Já na ně nemám místo, dorůstají cca 20cm, ale ty bys je tam mít mohl.
https://www.youtube.com/watch?v=_zkemHwnuQ0

paloi píše:Aj arowana? Tú si kde spomínal?

satan z pekla píše:ty si riadny podkušiteľ PLZENACIK pekná rybenka
 . Já snad pár vezmu. Zatím se zdá, že mi z Bujurquina zůstane jen jeden pár, jestli neporostou rychle, tak bych je tam třeba vmáčknul
 . Já snad pár vezmu. Zatím se zdá, že mi z Bujurquina zůstane jen jeden pár, jestli neporostou rychle, tak bych je tam třeba vmáčknul   .
 .
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia