Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Už sa mi to dá otvoriť. Vyzerá to zatiaľ dobre. Ja mám tiež sanie aj výtlak na jednej strane, ako to písal Plzenák. Ale aj takto ako to máš by s prúdením vody nemal byť problém. Výhodou mať to na jednej strane je asi preto, aby boli kratšie hadice. Čím kratšie hadice, tým klepší výkon filtra.
Keby som zacal teraz tak trosku vacsi dam urobyt, totizto ked pohybujem pred akva tak ryby sa hned skriju, mam tam teraz 22 ryb zatial male 6-7cm a 3 dospele 8-12cm., a keby som zohnal par kuskov viac tak bude to prerybnene, sice filter este ma potenciu, neide na plnom.
rybiek tam mas akurat ,zbytocne neprerybnuj,asi mas akva na mieste kade casto chodis,zato sa rybky skryvaju,skorej by malo byt na kludnejsom mieste,aby mali klud,no nie vzdy sa to da tak dat,mas to pekne
Jo paci sa aj mne, nezvyknu si na ten ruch casom? Ja mam tiez akva v obyvacke a deti robia vselico okolo Obcas sa zlaknu a zalezu ale len na par sekund.