Nie, bohužiaľ. Porovnaj si sám:
discus-pterophyllum/pterophyllum-altum-t149.html
stiff píše:Pekný objem. Čo to tam máš za Geophahy? Winemilleri? Jeden, dvaja akoby altifrons... Na tej foto to nie je vidieť. Wine (ak sú to oni) sú veľké geos, rastú na 30cm a dosť rýchlo. Tým diskom dajú poriadne zabrať, myslím, že nebudú popri nich prosperovať. Tie skaláre nie sú altumy. Na 100%.
Henri70 píše:škoda,ja som ich nekupoval mám ich od známeho zadara.
Henri70 píše:stiff píše:Pekný objem. Čo to tam máš za Geophahy? Winemilleri? Jeden, dvaja akoby altifrons... Na tej foto to nie je vidieť. Wine (ak sú to oni) sú veľké geos, rastú na 30cm a dosť rýchlo. Tým diskom dajú poriadne zabrať, myslím, že nebudú popri nich prosperovať. Tie skaláre nie sú altumy. Na 100%.
Zatial je to v pohode mám tam 4ks winemilleri A pár altifrons... dúfam že si nebudem musiet vybrat discus alebo geophagus to by som bol nerád.
stiff píše:Henri70 píše:stiff píše:Pekný objem. Čo to tam máš za Geophahy? Winemilleri? Jeden, dvaja akoby altifrons... Na tej foto to nie je vidieť. Wine (ak sú to oni) sú veľké geos, rastú na 30cm a dosť rýchlo. Tým diskom dajú poriadne zabrať, myslím, že nebudú popri nich prosperovať. Tie skaláre nie sú altumy. Na 100%.
Zatial je to v pohode mám tam 4ks winemilleri A pár altifrons... dúfam že si nebudem musiet vybrat discus alebo geophagus to by som bol nerád.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia