satan z pekla píše:asi pred rokom predával buttikoferi pán Majer z BB už dospelé odrastene mal ich v predajni videl som ich boli to už ryby aj na pekáč ale neviem ako je teraz na tom keď mu to tam vyhorelo a bol v správach
jancibie píše:satan z pekla píše:asi pred rokom predával buttikoferi pán Majer z BB už dospelé odrastene mal ich v predajni videl som ich boli to už ryby aj na pekáč ale neviem ako je teraz na tom keď mu to tam vyhorelo a bol v správach
Pána Majera nejaký požiar nezničí....Hovoril som s ním,prerába vo veľkom........
satan z pekla píše:jancibie píše:satan z pekla píše:asi pred rokom predával buttikoferi pán Majer z BB už dospelé odrastene mal ich v predajni videl som ich boli to už ryby aj na pekáč ale neviem ako je teraz na tom keď mu to tam vyhorelo a bol v správach
Pána Majera nejaký požiar nezničí....Hovoril som s ním,prerába vo veľkom........
jasne že nie ja som s nim už dlho nevolal naposledy pred 1,5r
jancibie píše:Budem to musieť prísť omrknúť...Tú veľkú nádrž zmenšil?????
satan z pekla píše:jancibie píše:Budem to musieť prísť omrknúť...Tú veľkú nádrž zmenšil?????
tak napíš kedy pôjdeš stretneme sa tam mame to k nemu rovnakú cestu a aspoň sa spoznáme osobne dnes som sa stretol aj s kvietikom
jancibie píše:Budem to musieť prísť omrknúť...Tú veľkú nádrž zmenšil?????
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia