Tak výlet na Slovensko dopadl dobře, akorát ze zastávka u Nawiho v Rimavskej ani u nikoho dalšího z časových důvodů nedopadla... sakra
Štve mě to hlavně kvůli těm parádním Channám, které jsem měl u Nawiho zamluvené!
Moc velká část rodiny na Slovensku k návštěvě a hromada Čehúňů nenažraných, kteří když se dozvěděli, že jedu i do Maďarska, tak si navymýšleli spoustu píč...n a žrádla, které chtěli přivézt z domoviny klobás, česnekových bůčků, paprik, husího sádla a tak. Jezdil jsem po tržnici a krámech jako vocas. Takže mi po cestě domů od Balassagyarmat přes Žilinu až do Olomouce smrdělo celý auto jak řeznickej krám a divím se, že za náma neběželi všechny psi a kočky z východu
Ale tak samozřejmě, že jsem si při této cestě přikousnul klobásku a zamastil volant - banány a tatranky jsem žral po cestě tam
Mirku, posílám pár fofr fotek těch mých/tvých splendid. Trochu to posralo zmenšení fotek a přeposlání z telefonu na mail.
První dvě je samec asi 20cm
Další dvě je samice, ta má asi tak 16cm
Za tu dobu co mám tyhle, měli ty první původní od Stiffa z Humenného už 30cm a byly rudý jak Zemanovi trencle! To byly hergot úplně jiný ryby.
Joooo, genitiku neojebem