Headyho Amerika - 780l

Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8

Re: Headyho Amerika - 780l

Neprečítaný príspevokod miras90 » 15 Nov 2025, 17:21

Dnes sehnat pěkně kousky je hold problém. Mě se ty samci vytáhli na cca 25cm asi ale ty skřele mají též pokřivené, některý víc některý míň. Já bych asi dokázal vytřít ty moje petenie jak klasické tak i red, furt tady blbnout ale vždy jim to sežerou. Problém je ten, že o velké cichlidy není zájem a těch pár kousků co se prodá člověku většinou neuhradí náklady. Viděl sem to když sem před lety nechal ty Buttikofery. To byl kurva propadák....
miras90

Neprečítaný príspevokod head66y6 » 27 Nov 2025, 09:35

Tak výlet na Slovensko dopadl dobře, akorát ze zastávka u Nawiho v Rimavskej ani u nikoho dalšího z časových důvodů nedopadla... sakra :x
Štve mě to hlavně kvůli těm parádním Channám, které jsem měl u Nawiho zamluvené!
Moc velká část rodiny na Slovensku k návštěvě a hromada Čehúňů nenažraných, kteří když se dozvěděli, že jedu i do Maďarska, tak si navymýšleli spoustu píč...n a žrádla, které chtěli přivézt z domoviny klobás, česnekových bůčků, paprik, husího sádla a tak. Jezdil jsem po tržnici a krámech jako vocas. Takže mi po cestě domů od Balassagyarmat přes Žilinu až do Olomouce smrdělo celý auto jak řeznickej krám a divím se, že za náma neběželi všechny psi a kočky z východu :D
Ale tak samozřejmě, že jsem si při této cestě přikousnul klobásku a zamastil volant - banány a tatranky jsem žral po cestě tam :mrgreen:

Mirku, posílám pár fofr fotek těch mých/tvých splendid. Trochu to posralo zmenšení fotek a přeposlání z telefonu na mail.
První dvě je samec asi 20cm
Další dvě je samice, ta má asi tak 16cm

Za tu dobu co mám tyhle, měli ty první původní od Stiffa z Humenného už 30cm a byly rudý jak Zemanovi trencle! To byly hergot úplně jiný ryby.
Joooo, genitiku neojebem ;)
Prílohy
b.jpg
a.jpg
d.jpg
c.jpg
Obrázok užívateľa
head66y6

Neprečítaný príspevokod igor38 » 27 Nov 2025, 11:07

Paráda
Obrázok užívateľa
igor38

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť