RadoA: Južná Amerika

Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8

Ako sa vám páči moja nádrž ( 1 najlepšie, 5 najhoršie)

1
10
100%
2
0
Nehlasovalo
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 10

RadoA: Južná Amerika - aktuálny stav

Poslaťod RadoA » 19 Okt 2025, 13:41

Po rokoch (uf, veru) len malá dokumentácia stavu - nie nejaký výrazný rozdiel (Uaru ubudli; drevo ryby obrúsili):

Obrázok užívateľa
RadoA

Obrázky: 0

Re: RadoA: Južná Amerika

Poslaťod head66y6 » 22 Okt 2025, 06:37

3 roky, ale přece nakonec :D
No, dřeva sežrali pěknou hromadu. Tam máš nějaký Lkáče? Mě L190 a L191 kdysi taky sežrali kila dřeva z kořenů a větví.
Ty Uaru se ti vytírají? Máš tam už jen 2ks, To je pár?
Ta menší má nějaké propadlé břicho.
Obrázok užívateľa
head66y6

Re: RadoA: Južná Amerika

Poslaťod RadoA » 23 Okt 2025, 04:49

Uaru postupne starnú a nejako odchádzajú. Tá jedna nemá len brucho prepadnuté, ale celkovo je chudá. Neviem, čo im je, ale je to dlhodobý stav, nič náhle (nejaké parazity). Sú to mesiace a mesiace. Predchádzajúca uhynula asi pred 5 týždňami a "strácala" sa takto aj viac ako rok (keď sa to začalo prejavovať, tak som si pomyslel "no zbohom, ide mi ryba zdochnúť" a stále nič a nič). A ďalšia predtým tiež podobne.
Vytierali sa občas, len už neviem, ktoré z nich :-). Ale predpokladám, že nejaké L-ká, im to vždy zlikvidovali (ak nie samotné Uaru).
Obrázok užívateľa
RadoA

Obrázky: 0

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia