Rostro píše:Tak to by som si ich tiež pozrel v plnej kráse. Náhodou neaké foto nemáš?
Samotného mě to mrzí, ale nemám. Jezdíval jsem k tomu týpkovi tak v letech 2001 - 2002
Mobil jsem už v té době myslím měl, ale byla to určitě nějaká "kalkulačka" bez foťáku, ze které se tenkrát dalo jenom volat, anebo psát sms na displeji o 2 řádcích

Choval a množil hlavně africké tlamovce a tyhle obludy si přivezl odněkud z Německa, kde to dostal přibalené jako bonus ... myslím říkal tenkrát.
Už je to hodně dlouho co s rybama skončil. Rozvod a stěhování. Prodával velikánské nádrže za hubičku. On si je myslím i sám lepil.
Ale to jsme odbočili.
Co pleuro? Máš ještě? Daří se jim?

Dnes nastal veľký deň...  9.9.2022 som si zaobstaral Hoplias malabaricus ako 13 cm, dnes 10.6.2024 má 36 cm a je dňom, kedy bola pustená do veľkej nádrže medzi ostatné. Mometálne Channy majú rovnako cca 35 cm, garovia 45 cm a Oxydoras niger 110 cm. Tak v podstate je v nádrži je najmenšia ale zase svojou povahou najdravšia ryba.
  Dnes nastal veľký deň...  9.9.2022 som si zaobstaral Hoplias malabaricus ako 13 cm, dnes 10.6.2024 má 36 cm a je dňom, kedy bola pustená do veľkej nádrže medzi ostatné. Mometálne Channy majú rovnako cca 35 cm, garovia 45 cm a Oxydoras niger 110 cm. Tak v podstate je v nádrži je najmenšia ale zase svojou povahou najdravšia ryba.