Miroslav S. píše:ešte by to chcelo fotky rybiek z tvojho výletu
paloi píše:Miroslav S. píše:ešte by to chcelo fotky rybiek z tvojho výletu
Fotky nie sú. Nebol to plánovaný výlet za rybami, iba odbočka z trasy. Ako keď ideš s rodinou z dovolenky a trochu upravíš trasu, lebo vieš, že na odbočke je skvelý salaš
filip277 píše:Ahojte,
Rok se s rokem sešel a už uzrál čas si udělat výlet směr Duisburg a VKC (tam na mě čeká skupina Bujurquina oenolaemus). Už je na čase zaplnit nádrže, které aktuálně zejí prázdnotou
Plán bude stejný jako loni - odjezd bude pravděpodobně někdy v týdnu kolem půlnoci z ČR, abychom do poledne byli na místě. Je dost možné, že se zastavíme ještě v Utaka Amersfoort.
Pokud někdo fyzicky nemůže jet a přesto by něco chtěl dovézt, nechte mi čísla v sz, jakmile budu na místě, není problém si brnknout.
Filip
filip277 píše:Ahoj Fogy,
Buďto příští týden ve čtvrtek 21. a nebo až první týden v lednu. Budu vědět v neděli.
O jaké ryby bys měl zájem a kolik cca?
filip277 píše:Ahojte,
Rok se s rokem sešel a už uzrál čas si udělat výlet směr Duisburg a VKC (tam na mě čeká skupina Bujurquina oenolaemus). Už je na čase zaplnit nádrže, které aktuálně zejí prázdnotou
Plán bude stejný jako loni - odjezd bude pravděpodobně někdy v týdnu kolem půlnoci z ČR, abychom do poledne byli na místě. Je dost možné, že se zastavíme ještě v Utaka Amersfoort.
Pokud někdo fyzicky nemůže jet a přesto by něco chtěl dovézt, nechte mi čísla v sz, jakmile budu na místě, není problém si brnknout.
Filip
Späť na Pozvánky, burzy, výstavy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť