Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Vypadá to pěkně a klídek je vždy relativní ale to přerybněni funguje. U mě bohužel jen do doby než je jedna ryba slabá nebo zraněná, poznají to hned ty kurvy a se sypou se na ní úplně všichni a do večera ji odrovnají....
Ahojte, zas som spravil malé úpravy a pribudli aj nejakí oceláti, rastú neuveriteľne rýchlo, keďže žerú ako diví. Za cca 6 týždňov podrástli aj o 5cm. Niekto tu nedávno napísal, že je nádrž mierne prerybnená a teraz je už naozaj prerybnená . Musím sa znovu učiť kŕmiť, odkedy sú tam oceláti, inak by sa ostatné ryby k potrave nedostali. Jeden z albínov mal škaredú ranu na boku, veľkú ako päťdesiatcentovka, doslova mu bolo vidieť mäso, ale našťastie sa z toho dostal. Astonautom sa veľmi dobre hoja rany. Musel som aj upraviť obsah filtra a zdá sa, že už sa to dostáva do normálu
Ďakujem, rastú celkom slušne, až na Polleni, ale o tých som čítal, že rastú pomaly a je to fakt. Za asi trištvrte roka, čo ich mám, vyrástli max o 4 - 5 cm A ešte jedna zvláštnosť, samec carpintis sa dal dohromady so samicou synspily, aj keď sa už dvakrát vytrel so svojou samicou a mali z toho aj malých prckov. Síce so synspilou sa nevytreli, ale obhajujú si miesto na pravo pod koreňom a svojich druhových partnerov vytrvale odháňajú
Tak opäť som neodolal a pribudly nové rybky. No ale povedzte, dá sa odolať a nechať si ujsť takéto skvosty ? Sú to síce ešte prckovia ale verím že rýchlo porastú Samec sa mi snaží zjavne zasypať nasávanie filta ale asi mu to odpustím
Zatiaľ vôbec, ten pár čo sa chystá na výter si hladí svoje a tí traja sa zatiaľ skôr schovávajú. Tipoval by som ich na ďalších dvoch samcov a jednu samicu. Možno je to kôli ostatným rybám, tie ich občas preženú teda hlavne nikaragujci Ale ono sa to môže ešte kľudne zmeniť
Z tej dvojice čo sa budú vytierať je zatiaľ ostrejšia samica, útočí na všetko čo sa priblíži hlavne na prísavníkov a starý sa len kuká Zatiaľ maju tak od 15-18 cm proste prckovia, no keď vyrastú tak to možno bude ako u teba a začne řežba