Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Jo, světla u předního skla dají nádrži opticky větší hloubku, zvlášť když máš jednobarevnou, tmavou zadní stěnu Co ty Creni, kolik jich teď máš a vytírají se ti ještě?
head66y6 píše:Jo, světla u předního skla dají nádrži opticky větší hloubku, zvlášť když máš jednobarevnou, tmavou zadní stěnu Co ty Creni, kolik jich teď máš a vytírají se ti ještě?
No z páru creni už dlouho zůstal jen jeden kus. Je to škoda když to byl tak sehranej pár. A doplnit zas víc kusů aby se znovu utvořil pár je na víc starostí a to nemluvim o velikosti jakou bych sehnal. Takže by musely bejt někde bokem .
Svenici se opět vytřeli. Hodil jsem do velkýho akva porodničku, že bych zkusil přehodit odchov do ní. A nemusel bych zatím napouštět další akva. Ale moc šancí tehle variantě nedávám.
Tak dnes som videl túto nádrž naživo. Jedna posledná cichlida... mrzí ma to, že kvôli energiám niektorí končia. Ale v tomto prípade to bude len zmena osádky z tropických rýb na niečo studenovodné.
Ďakujem Petrovi za privítanie. Dnes to bolo len "na otočku", doma čakalo ešte veľa povinností, nemohol som sa dlhšie zdržať. Niekedy si to možno vynahradíme
Taky děkuji, rád jsem poznal dalšího člena klubu. Jen škoda, že se nebylo možné pochlubit osazenstvem. Ale jak píšeš snad se podaří sehnat něco studenovodního a nebude nutné nádrž vypouštět. Ale jinak jsem rád, že ryby šly k někomu známemu do dobrých rukou.