od Juraj1973 » 08 Sep 2022, 20:22
Kua, boli časy, keď ma Milan upozornil, že mi nesedia centy a teraz keď som spreneveril skoro 20-ku, tak si to nevšimol.. ani on ani nikto, resp. ak niekto áno no neozval sa .. ospravedlňujem sa všetkým.. trošku som sa v tom stratil, lebo peniaze mi chodili na môj bežný účet a miešali sa s mojimi platbami a pohybmi.. a keďže financie "cichlidklub" mám uložené na "podúčte" a neprevádzal som peniaze v reálnom čase ako prišli, do toho som uhrádzal FA a tak trochu mi to prerástlo cez hlavu a stratil som sa v tom. Až dnes som si všimol nezrovnalosť na tom účte a tu. Paradoxne ani jedna suma nebola správna. Tak som si to ešte raz dnes dal do excelovej tabuľky a dopátral sa k správnemu zostatku. Takže príjemcovia a sumy príspevkov sú správne, len od príspevku z 24.8. som už asi zostatky rátal bulharskou kalkulačkou. Takže správny a aktuálny zostatok financií CK je 160,27 EUR. Prípadne to ešte prekontrolujte po mne a prijmite moje ospravedlnenie. Ďakujem za pochopenie. Kolobeh zostatkov v tejto téme opravím, len som to nechcel robiť bez vysvetlenia.
..o druhom človeku si vždy treba myslieť len to najlepšie.. možno sa síce pri tom dožiť sklamania.. ..ale lepšie je byť sklamaný, ako nespravodlivý..