. Síce to nie je amerika ale neodolal som. Trochu som upravil interiér kamene a aj drevo. Jo a svetlo som zredukoval na polovicu, namiesto dvoch som nechal jedno a mne sa to viac takto pozdáva.Rybky trochu podrástli keď ich porovnávam s predchádzajúcim videom.
 . Síce to nie je amerika ale neodolal som. Trochu som upravil interiér kamene a aj drevo. Jo a svetlo som zredukoval na polovicu, namiesto dvoch som nechal jedno a mne sa to viac takto pozdáva.Rybky trochu podrástli keď ich porovnávam s predchádzajúcim videom.

osobně bych si ty argentei nechal a raději pustil ty vyblité catemaco, ale každý máme jiný vkus
 osobně bych si ty argentei nechal a raději pustil ty vyblité catemaco, ale každý máme jiný vkus

paloi píše:Myslím, že najviac podrástli carpintisy (Petenie vynechám, tam je to jasné...)
A nevidím psittacusy na videu. Tiež si ich posunul?

ten najväčší dokonca odtlačí a odoženie carpinťáka, keď mu lezie do úkrytu. Inak je tam vcelku pokojná atmosféra
 ten najväčší dokonca odtlačí a odoženie carpinťáka, keď mu lezie do úkrytu. Inak je tam vcelku pokojná atmosféra
miras90 píše:Pěkné, hezky to povyrostloosobně bych si ty argentei nechal a raději pustil ty vyblité catemaco ale každý máme jiný vkus

sviniar je to, myslí si, že mu to tam patrí
  sviniar je to, myslí si, že mu to tam patrí  

jancibie píše:Dal som ti like a odber ale tiež sa čudujem že si dal preč bocourti a argentea a nechal herosy...

paloi píše:O polleni by som sa nebál. Ak vyrastajú od malička medzi ostatnými, malo by to fungovať. Mne to fungovalo. Aj keď som bol upozornený, že "keď samcovi prepne..." , no nikdy sa to nestalo. Nedávno som pridal veľké kusy Paratilapia sp. Andapa a zatiaľ je dobre, nevšímajú si ostatné ryby, ani menšie.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť