Jedna mobilovka s dubna
Jak už jsem psal, v dohledné době bude nádrž předělána na reef, což znamená, že osádka je k dispozici, resp. bude, odhadem začátkem října. Konkrétně je to:
10x Uaru amphiacanthoides, z toho slušně vyrostlých 6ks, kupoval jsem je jako 3cm prcky, 3 ryby se sekly hned, ale nakonec přece jenom trochu poporostly, z těch 6 velkých jsou 2 páry, které se pravidelně třou, ale v akváriu s ostatními rybami jikry neuhlídají.
10x Geophagus altifrons Rio Xingu F1 - různé samice pravidelně nosí mladé, je to docela vyrovnaná skupina
8x Heros, z toho 4x rotkeil a 4x Severum, vyrvořily se 2 asi smíšené páry, které pravidelně vodí mladé, oproti Uaru kupodivu nemají problém to uhlídat
Kdyby měl někdo zájem, tak bych určitě preferoval, kdyby si vzal vždy celou skupinu daného druhu, popravdě si ani nedokážu představit, jak byl lovil např. jednotlivé páry, když se ryby při chytání rozjedou. Na ceně bychom se případně určitě dohodli, nemám žádné přemrštěné představy, spíše mi jde o to, aby šly ryby do dobrých rukou. Ještě budu v dohledné době dělat fotky.