Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Fogy51 píše:Ďakujem chalani. Nejaké 2 týždne počkám a pôjdu prvé ryby.
Toto som ja nikdy nedokázal, že 2 týždne čakať, zabehnutá voda z iných akva.. vypral som tam jeden filter a na druhý deň museli ísť ryby .. ..ale na dobré sa asi čaká ,no .. tak už skoro len týždeň
..o druhom človeku si vždy treba myslieť len to najlepšie.. možno sa síce pri tom dožiť sklamania.. ..ale lepšie je byť sklamaný, ako nespravodlivý..
Vyzerá to perfektne a s tými rozrezanými koreňmi je to super nápad ! Ešte by ma zaujímalo aké filtračné médiá máš vo filtri a ako ich tam máš uložené. Mohol by si ho odfotografovať zhora a z boku? Bude to stačiť na ten objem vody? Aké čerpadlo (čerpadlá) tam máš? O akom výkone? Celé stádo otázok, prepáč. Uvažujem nad podobnou nádržou a rád sa inšpirujem a nechám si poradiť Doteraz som používal externý filter ale vnútorný mi príde bezpečnejší keďže nejde voda von z akva bývam v paneláku
Mám kamoša čo dáva do novej nádrže na celé dno vrstvu transparentného silikónu, ten posype jemným pieskom a trochu ho pozatláča. Je to šikovné, ochráni to dno proti škrabancom,veľkými šutrami a hlavne pri tenkej vrsve piesku ryby neodhalia holé sklo.