Měl 29cm a 879g.
  Měl 29cm a 879g.  
 Měl 29cm a 879g.
  Měl 29cm a 879g.  

Tomáš Kubík píše:Myslím, že už to bylo věkem. Prostě v poslední době nebyl v kondici. A tak jsem to s ním ukončil.

wunti píše:Tomáš Kubík píše:Myslím, že už to bylo věkem. Prostě v poslední době nebyl v kondici. A tak jsem to s ním ukončil.
Jak jsi to provedl?

Byla to nějvětší ryba co jsem kdy měl. Fakt mě to mrzelo. Tak moc vyrostl hlavně kvůli krmění grundlemi, kterými teď už moc nekrmím. Pokud si dobře pamatuji, tak ty moje Hypsele byli taky najednou šílený hovada. Prostě v dospívání rostou pře očima.
  Byla to nějvětší ryba co jsem kdy měl. Fakt mě to mrzelo. Tak moc vyrostl hlavně kvůli krmění grundlemi, kterými teď už moc nekrmím. Pokud si dobře pamatuji, tak ty moje Hypsele byli taky najednou šílený hovada. Prostě v dospívání rostou pře očima.Tomáš Kubík píše:Změna. A. Metae jsou ve Vamberku a v karanténě plavou Heros.sp-Curare. Mají 5-6cm a jsou čtyři. Přikládám fotku ze včerejška. Herosi později, až se nebudou plašit.

Taky doufám, že si brzdy pojedu pro mládata.
  Taky doufám, že si brzdy pojedu pro mládata.Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia