Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Škoda, že pri písaní príspevkov niesú cíťiť a "vidieť" emócie. Človek potom nevie, či to ten na druhej strane ( niektorých prispievateľov) myslí úprimne, alebo ironicky. Ale ďakujem za každú reakciu k akvárku.
Taká dnešná. Cichly sa ustálili, aj keď na začiatku jeden samec ( 40cm) dostal lekciu a trošku ho dobili. Najskôr som myslel že zaútočili Creni po ňom, lebo v nádrži sú celkom agresívne, ale teraz si skôr myslím, že raja po nej večer zaútočila. Ale rozchodil to a už sa dáva dokopy.
Vás dvoch som zrovna nemyslel, že to nemyslíte úprimne. Ale už to nejdem riešiť Je to každého vec ako to kto myslel. Robil, som to tak aby som bol hlavne ja spokojný.
Rostro píše:Vás dvoch som zrovna nemyslel, že to nemyslíte úprimne. Ale už to nejdem riešiť Je to každého vec ako to kto myslel. Robil, som to tak aby som bol hlavne ja spokojný.
.. myslím si, že zase raz zbytočne konšpiruješ, hľadáš "senzácie" tam kde nie sú.. neverím, že niekto tu niečo myslel len tak zdvorilostne, aby sa nepovedalo.. uvoľni sa, užívaj si to a nehladaj niečo čo tam nie je .
..o druhom človeku si vždy treba myslieť len to najlepšie.. možno sa síce pri tom dožiť sklamania.. ..ale lepšie je byť sklamaný, ako nespravodlivý..