Saty píše:Téda to už jsou řádný rozměry, tiše závidim. Ta manipulace v tom delšim rohu už je tak na plavky .
Pri strednej amerike som bežne chodil do akvarka chytať
Saty píše:Téda to už jsou řádný rozměry, tiše závidim. Ta manipulace v tom delšim rohu už je tak na plavky .
head66y6 píše:Takže jestli dobře počítám, nový objem upravené nádrže bude cca 8 560 litrů???
Ty woe, trochu si zazedničíš, přidáš "pár" centi navíc a máš přes 3 kubíky vody k dobru oproti stávajícímu objemu! A manželka ve sklepě skoro nic nepozná
Tak takhle se to dělá!
Já mám v bytě usmrkaných 2 000 litrů, akvária zabírají 2 místnosti ze 3 a každá další miska s vodou v bytě je manželce podezřelá
head66y6 píše:Takže jestli dobře počítám, nový objem upravené nádrže bude cca 8 560 litrů???
Ty woe, trochu si zazedničíš, přidáš "pár" centi navíc a máš přes 3 kubíky vody k dobru oproti stávajícímu objemu! A manželka ve sklepě skoro nic nepozná
Tak takhle se to dělá!
Já mám v bytě usmrkaných 2 000 litrů, akvária zabírají 2 místnosti ze 3 a každá další miska s vodou v bytě je manželce podezřelá
liborass píše:To nemáš nic. Když jsem dovezl domů nový akva, tak manželka vzala metr a šla ho přeměřit, že se jí zdá, že je nějak moc velké, než jsem původně říkal....
head66y6 píše:liborass píše:To nemáš nic. Když jsem dovezl domů nový akva, tak manželka vzala metr a šla ho přeměřit, že se jí zdá, že je nějak moc velké, než jsem původně říkal....
No, ony manželky s metrem v ruce nevěstí nikdy nic dobrého
paloi píše:Zasa sa zmenil kurz CZK / EUR ? Na Slovensku to vychádza viac!!!
Ten rozmer 200 a 140 spriemerujeme na 170 cm, resp. 17 dm. Potom 43 x 17 x 12,5 = 9137,5 litra
Heady, švihni to k nám, u nás budeš mať z Tvojich usmrkaných 2 kubíkov 2135 litrov
head66y6 píše:
Takže si půjdu pomalu sbalit věci do skříňky v šatně tohoto klubu, vyklidím ji a v pondělí už nepřijdu .....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia