Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Nojo, toho wickioides si pamatuju. Nebral si jich víc tehdy? Byly to hubený nudličky o ničem Bych nevěřil, že to za tak krátkou dobu takhle naroste ... Měl bych teď v červnu k panu Kučerovi zase zavítat, tak ti něco podobnýho na vykrmení zase můžu vzít, když bude?
Dobre si pamätáš, bral som ich 5. Postupne išli do sveta za tie 3 roky. Tento bol predposledný. Zostal mi ešte jeden menší, ale nemeral som. Bol trochu utláčaný. Po odchode väčšieho súrodenca okamžite obsadil jeho úkryt. Chcel som dať preč toho menšieho, ale keď bol záujem o väčšieho, tak som neváhal. Sumec ako sumec, veď on ešte porastie.
Tie molitany...to je pravda, ale hnedé som nezohnal
Ale musím to tam mať, lebo pochytajú najväčší svinčík, privzdušňujú a robia prúd. Lebo výtok z FX5-ky ledva točí vodu na 2,5 m dĺžke. Už sa ani nesnažím to nejako maskovať.
Jasně to chápu. Jen nevím proč ti výrobci používají takové barvy. To je někdy k pos...ní Já mám délku jen 180 cm a výtok z FX6 taky žádná sláva, uvažuji o přidání proudového čerpadla.