Ty Guianacary ti to tam pěkně rozsvítili

vypadá to úplně jinak
  vypadá to úplně jinak 
head66y6 píše:Hezký, jen až to ještě o kus povyroste tak to bude na větší nádrž ....
Ty Guianacary ti to tam pěkně rozsvítili

miras90 píše:Pěkný, ty kytky v nádrži bych si taky přál mítvypadá to úplně jinak

.  Aj G.taeniopareius  len keby ich viac bolo
 .  Aj G.taeniopareius  len keby ich viac bolo  . Naopak mne príde, že Altifronsy prerástli akvárko, aspoň na videu to tak vyzerá. U mňa mi nejde ani  Anubias ani Microsorum a ono to na tých koreňoch  vyzerá dobré.
 . Naopak mne príde, že Altifronsy prerástli akvárko, aspoň na videu to tak vyzerá. U mňa mi nejde ani  Anubias ani Microsorum a ono to na tých koreňoch  vyzerá dobré.
kvietik píše:Najviac sa mi ľúbia tie Guianacary, veľmi pekné sú. Až nechápem prečo som ich v minulosti nechcel.

kvietik píše:Najviac sa mi ľúbia tie Guianacary, veľmi pekné sú. Až nechápem prečo som ich v minulosti nechcel. Aj G.taeniopareius len keby ich viac bolo
. Naopak mne príde, že Altifronsy prerástli akvárko, aspoň na videu to tak vyzerá. U mňa mi nejde ani Anubias ani Microsorum a ono to na tých koreňoch vyzerá dobré.
head66y6 píše:kvietik píše:Najviac sa mi ľúbia tie Guianacary, veľmi pekné sú. Až nechápem prečo som ich v minulosti nechcel.
To mě se zase vždycky líbili ale zatím na ně tak nějak nezbylo místo v nádržích
Věřím že to jednou napravím...

S tym cistením je to tak skratka su to bordelari ale aj tak...paráda
 S tym cistením je to tak skratka su to bordelari ale aj tak...paráda
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia