Juraj1973 píše:
58 to už je mierečný .. prídi aj s udicou.. Janči rozpáli gril ja prinesiem rajčiny, papriku a chleba, dáme piknik
Juraj, Ty by si bol schopný zožrať rodinného príslušníka? Svojho určite nie. A inému by si zožral? No hanba
Juraj1973 píše:
58 to už je mierečný .. prídi aj s udicou.. Janči rozpáli gril ja prinesiem rajčiny, papriku a chleba, dáme piknik
paloi píše:Juraj1973 píše:
Juraj, Ty by si bol schopný zožrať rodinného príslušníka? Svojho určite nie. A inému by si zožral? No hanba
jancibie píše:paloi píše:Juraj1973 píše:
No len u mňa nemáš istotu že si na vrchole potravinového reťazca....
paloi píše:Nie, to nemyslel na mňa, ja mu ryby nechcem zjesť. To myslel na svojich psov. Tie sú na vrchole potravinového reťazca
head66y6 píše:Bláhově jsem si myslel že jsem za ty roky s mojí manželkou a s vámi proniknul i do tajů slovenského slangu ale slovo "choseň" ???
Was ist das?
head66y6 píše:
Jinak Janči opravdu krásná a veliká potvora je ta tvoje temensis!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia