Cichlid zdar!
Nosferatu labridens Media Luna yellow.
Viete o niekom, kto to u nas chova? Su dostupne mlade? Zopar perfektnych foto pozicane... Ved viete od koho
RAP píše:Já si myslím, že to killování mají na svědomí nevhodné podmínky. Prostě pro některé ryby je tisí litrová nádrž málo.
Mám vypozorováno, že v ohromném prostoru ryby bezproblémově fungují na pár metrech. Pokud přeneseš těch pár metrů do nádrže, začne peklo.
satan z pekla píše:Labridensi sa obcas objavia v Anglicku u Rob Johnston ale to je len par kusov na objednavku ja ich zhanam 1,5r a stale nic
stiff píše:satan z pekla píše:Labridensi sa obcas objavia v Anglicku u Rob Johnston ale to je len par kusov na objednavku ja ich zhanam 1,5r a stale nic
U Roba sa objavuju nie obcas, ale su v poslednych cennikoch stale. Ma aj chovnu samicu, pisal som s nim, aj sme dojednali labridens, ze vezmem, ale nakoniec som to zrusil, lebo mam len jedno volne akva a nakoniec tam budu dorastat ine vacsie a tvrdsie ryby...
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia