paloi píše:To je dobre, že si to sem pridal. Je to ako s domom. Mnohí si neuvedomia, že samotnému bývaniu predchádzala nekonečná príprava, stavba a sťahovanie. Krásnemu bývaniu predchádza hromada starostí
To je pravda, ved moja zena bola uz na prasky zo mna, lebo 2 tyzdne som riesil to akvarko kazdy den, stojan, nakup, merania v bytovke, ze ako to vojde vobec do bytovky
, najprv som chcel zeriavom, tak som riesil zeriav a konstrukciu, do ktorej dame akva a ze by slo oknom, nakoniec to slo na rudliku, to mi poradil jeden lepič, ze je to menej nebezpecne riesenie, usetrilo mi to 100€, ked tak vezmem, tak toto nove akva ma 6 rokov, kupoval som ho v KE a aj s dovozom a murovanym stojanom ma to vyslo na krasnych 300€
cize celkom super kupa
Najblizsie budem riesit este 1 filter aquanova ncf 1500 na druhu stranu, lebo jeden je strasne slaby, povodne som chcel zobrat ncf 2000, co by bol aj dobry vykon, len bohuzial tam je nejaka konstrukcna chyba a ze casto preteka aj pri dobrej starostlivosti, tak mozno pozriem este inu lowcostovu znacku alebo vezmem tu 1500ku, lebo 200-300 eur za filter sa mi vobec nechce utratit.