Rostratus píše:Tak je v prdeli lebo bud ma 2 male akva alebo 2 velke
vôbec.. podľa paloi-ovej teórie relativity má dve malé
Rostratus píše:Tak je v prdeli lebo bud ma 2 male akva alebo 2 velke
paloi píše:Huhu, ja Ti to vysvetlím. Ak máš akváriá 400 litrov a 800 litrov, tak loisellei je vhodný aj do menšej nádrže. Ak máš akváriá 800 a 1000 litrov, loisellei je vhodný aj do menšej nádrže. Ak máš 1500 a 2000 litrov, tak loisellei je vhodný aj do menšej nádrže.
Ak máš len jednu nádrž, tak je to tá menšia. Väčšiu nemáš, lebo po nej túžiš (alebo ju plánuješ). Ak má tá menšia minimálne 300 (ale lepšie 400) litrov, tak je loisellei vhodný aj do Tvojej nádrže. Pod 300 litrov to bude Parachromis loisellei považovať za dočasné miníčko.
Napísal som to zrozumiteľne?
HEAD66Y6 píše:Pěkný čudly . P. Loisellei jsou pro mě osobně nejhezčí z Parachromisů . Ta Argentea v pozadí je ještě u tebe ?
Koukám jak jsi tam měl zeleno , jsi se nepochlubil jakej jseš zahrádkář Tu plastovou nepočítám .....
HEAD66Y6 píše:Takže vlastně komplet retro fotka .... To byla ta Argentea která odešla při tom velkým výpadku proudu ?
Nepropadej depréééézi - stále ti zbývá 1050l vanička plná krásnejch ryb , nadšení a smysl pro humor
satan z pekla píše:moje ameriky vsetky skončili v Poprade u jedného akvaristu zobral všetky ryby
paloi píše:satan z pekla píše:moje ameriky vsetky skončili v Poprade u jedného akvaristu zobral všetky ryby
No, neviem, či práve niektorá z tých dvoch na mojich posledných fotkách neputovala práve k Tebe Ale nie som si istý, či to boli tieto ryby.
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia