miras90 píše:No mě se zase osvědčilo, že když sem dal menší ryby mezi větší jejich růst se dost urychlil. Jsou v 1200l nádrži a přerybněna není tedy když nepočítám ten malý bordel od zonat který odchytavam a hazim vedle na zkrmeni ale moc se jim do síťky nechce
Z jara bude konečně velká nádrž tak půjde vše do ní. To už snad budou ryby narostlé, aby se dalo určit pohlaví hlavně u fenestrat kterých mám 6 a chci nechat jen jeden pár, což bych rád od každých. Výjimkou budou buttikofery a persei které jsou po dvou párech ale myslím,že ve 4tis litrech bude ryb akorát
miras90 píše:Tak samozřejmě hned jak bude započata akce nová nádrž, udělám nový příspěvek už od fáze lepení Myslím, že až to bude tak budou moji chovanci spokojeni. Jo vím jaké buttikofery jsou dříve už sem je měl samec měl 45cm byli obří Ale když se netřou jsou relativně v pohodě. Ve srovnání s dovii co sem měl,ten zabil vše co mohl i o dost větší ryby,ty už nikdy nechci stejně jako anténovce. Jsou to nádherné ryby a sumci jsou pro mě srdcovka možná i proto,že je chytam(tedy ne antenovce) ale jsou fakt pažravý a co se jim vejde do huby to sežerou
jancibie píše:paloi je v šoku, myslel si, že som už zabudol písať.....
miras90 píše:Tak nějaké zkušenosti už mám, akvárium mám od mala. Otec měl ryby a jedno akvárium s akarami,ocelaty a temporale. Já si své první větší akvárium 600l pořídil v 15 letech a měl sem jasno,že chci něco většího. Takže sem pořídil ocelaty,synspily a dempsy a meculicaudy. Pak už to semnou jelo z kopce další 500l nádrž a další velké cichlidy. Pak přišla 1200l cichlidy antenovci... Ted mám 2x 1200l a bude jedna velká 4tis litrů. Bůh ví jak skončim za těch 20let co cichlidy mám sem něco málo pochytil no
jancibie píše:tak to si slušný blázon, myslené dobre....
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia