simon píše:Nikde som čítal, že na zmiernenie agresivity sa používal vývar z makovíc. Ale neviem, či prípravok bol pre ľudí, alebo nie. Možno by to pomohlo aj rybám, ale ja by som to neskúšal. Mohli by zaspať a už sa neprebudiť. O inom prípravku neviem. Moje multíky sú večne podráždené, ale ešte sa nepovraždili, tak som neskúmal, čo by ich ukľudnilo.
kovarnicka píše:Problém je, že mám 400l a počítal jsem s párem a. Rivulatus, párem r.octofasciata a k nim jsem chtěl třeba salvini nebo něco podobnýho. Náhodou jsem dostal kanciky citrnovy.perletaky jsem musel odlovit, protože ty se porad třou a citroni byli pořád v rohu. Ted jsou s akarama a je klid, ale mám strach, co bude za par měsíců. Ty citroni jsou super, takže bych si je rad nechal, ale bojím se, ze s akarama v takhle malý nádrži prostě nevydrží a az na to budou mit, tak je zlikvidujou...takže asi větší nádrž...proto jsem se ptal, jestli někdo používá nějakém figl na sklidneni ryb. Četl jsem něco o změkčování vody...možná zkusim ty makovice:-)
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia