Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
No dobrá, ale proč zrovna akary hnědé? Je tolik jiných mílumirovných cichlid co by v tvém objemu šly. Chápu, že s Geophágy jsi měl špatné zkušenosti. Co třeba Biotodomy? Uaru ti sežerou vše zelené. Na MFK lidi píšou, že jim okusují filtrační molitany, žerou hadřené kytky a zkouší sežrat i plastové.
Podle mě hlavně proto, že všechny tyhle druhy už Plzenaak měl Aby to nedopadlo tak jak u mě (nebo dopadlo?) Taky jsem koupil velké ryby do malého akvárka a nakonec jsem se jich nechtěl vzdát, tak jsem jim pořídil odpovídající akvárium.
Tome u mě to dopadlo jinak. Jak píšeš, pořídil jsem si ryby, kterým je akvárium podle očekávání malé. Nechci se jich vzdávat, ale jiná možnost není. Zas takový blázen, abych kvůli nim dělal nové stropy v baráku nejsem.
nosnost podlahy. Velké téma, ale to sem nepatří. Já jen, že když vidím skříňky, na kterých stojí akvária tak si myslím, že naprostá většina stropů by měla udržet kubíkovou nádrž úplně v pohodě a když se to ještě ukotví do nosné zdi, tak tuplem. Nebudeme tu spamovat, je to Plzenaakovo téma.