Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
a to tam je ještě rašelinový výluh biotodomy mě moc neberou, uvažoval jsem o nějakých guinacarách nebo g. pindare, ale asi to vyhraje laetecara curviceps
tak jsem napsal do sklorexu, jestli nemají laetacara curviceps a oni že mají, tak už je 10ks doma sice jsou hodně malé ale jsou a když už jsem tam byl tak jsem vzal Echinodorus argentinensis
ty jsem tam neviděl, já to proletěl docela rychle, šel jem po curvicepskách, ale měli tam geophagus proxima, rio negro, surinamensis, herose, rivulaty, pulchery, ocelaty a jo a nějaký cihly, myslím, že temensis, ale to byly takový malý nevýrázný čudly
Dneska přibyl párek Aequidens metae od Tomáše Kubíka, měl jsem to i s dovozem dom, servis jak se patří Díky Tomáši Jsou to pěkné kousky, jen zatím jsou zalezlé v rohu... A dokonce ryby prošly schvalovacím řízením drahé polovičky a to je co říct
Po delší době trochu aktualizace Nádrž jsem musel kvůli rekonstrukci bytu přestěhovat a znovu založit, tak jsem to vzal z gruntu, vyměnil dno za písek z provodína, vyměnil filtr za hmf a vyměnil osádku. Zůstali corydorasové a Kolumbijky, skaláry šli do světa, curvicepsky do menšího akva a přibylo 8 hlavé stádo rivulátu. Z toho se vyklubalo 5 samců a jen 3 samice, bohužel bych si to přál naopak, ale co se dá dělat. Alfa samec se vytírá se všemi třemi samicemi. Alfa ma cca 12 cm, samec metea cca 16 a ke spárování se samicí nějak nedošlo, to už jsem v psal v jiném vlákně