ještě jedno videoo a pa už vás tu tím nebudu zas chvíli otravovat jen jsem opět z něčeho nadšený, protože každé ráno vidím jiné rybky...hodně hbité rybky
Tak to je super jen ať rostou Jak jsem ti tady okousek výš zasíral vlákno s tím že jsem přišel neplánovaně ke dvěma kouskům Creni strigata, tak ta větší rostla o mnoho rychleji než druhá takže se ta menší stala brzo potravou pro větší. Ta už měla nějakých 12cm. Chtěl jsem ji o víkendu stěhovat do 350l. Dnes ráno jsem je ještě nakrmil a po návratu z práce jsem našel tu velkou ležet na dně udušenou a v tlamě nacpanýho cca 4cm velkýho mlaďocha P. breidohri kterýmu koukal z tlamy jenom ocas Holt přecenil svý síly otesánek. Takže Creni strigata se konat nebudou o to víc jsem radši že se daří crawlerům
A crenicichlu do křepelky, křepelku do kuřete, kuře do krocana, krocana co prasete, na pár hodin do trouby a hody můžou začít Taky je to blbý ale skočilo mě to hned do hlavy.... Pavle ti crawleři jsou přeci jen úhlednější štičky, s nima budeš asi spokojenější I když je to samozřejmě škoda
v poho manželka mi taky říkala "tolik let chováš ryby a nevíš že je potřeba je občas nakrmit ... " Byl to fakt malej nenažranec a doplatil na to zmetek. Myslím si že by vypadal pěkně jako velkej, už se mu začínala měnit kresba na těle a barvy. Jeho věc... Tak Radime pěkně krm a mněň vodu Dík Jo a jinak vše nej k dnešnímu svátku
co ty prcku sleduju, tak podle způsobu plavání to vypadá, že se jim začíná redukovat plynový měchýř ty větší začínají bez pohybu ploutví klesat ke dnu...