superboa píše:Videl si už niekde tieto svetlá? bývaju vo výrobnych halach, kancelariach ... z vnutra su leštene plachy ktoré smeruju svetlo dolu. Samozrejme osvetluje aj okolie, ale nie priamo. Ja to výborne využívam v obývačne nemusím po zotmení svietit lustrom, ale akva mi pekne, jemne osvieti obývačku. Ja si to neviem vynachválit, mne sa to esteticky moc páči, len je trochu ta nevýhoda v spotrebe. Keby to bolo v krite hned nad akva tak neni treba 8 trubic ako teraz.

heee ja som človek stále nespokojný
 heee ja som človek stále nespokojný   vždy by som nečo prerábal ... ked som kupoval tuto nadrž som bol nadšený aká je velká ...
  vždy by som nečo prerábal ... ked som kupoval tuto nadrž som bol nadšený aká je velká ...   ale teraz mi to pripada ako mini akvarko, keby som mal dost € tak by som išiel ešte do väčšieho aspon 1200L
  ale teraz mi to pripada ako mini akvarko, keby som mal dost € tak by som išiel ešte do väčšieho aspon 1200L   ale to by už asi moja žena neustala
  ale to by už asi moja žena neustala  

zostanem radšej pri tejto nadrži, aby bol pokoj v rodine
  zostanem radšej pri tejto nadrži, aby bol pokoj v rodine  
 Je to asi nějaká choroba...
  Je to asi nějaká choroba...  Znám jednoho, že přijít k němu na návštěvu si musem nahlásit předem, aby vyndal ryby z konvice a mohl ti uvařit kávu.
 Znám jednoho, že přijít k němu na návštěvu si musem nahlásit předem, aby vyndal ryby z konvice a mohl ti uvařit kávu. 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia